Nyheder

3 grunde til at tage på togferie med JeresFerie

Med COVID-19 restriktioner som lempes og med flere lande, der åbner op for turisme igen, er det igen blevet tid til at komme ud og rejse og opleve nogle spændende destinationer.

En billig og nem måde at rejse på er ved at tage på togrejse, som er et miljøvenligt og billigt alternativ til bilferien.  

JeresFerie udbyder en lang række forskellige pakkeløsninger for togrejser i Europa, som i kan skræddersy efter jeres behov og ønsker. Fælles for dem alle er at de er billige, så i kan få oplevet så meget som muligt, uden at bryde jeres budget. 

Du kan gå ind og blive inspireret på deres hjemmeside Togferie til Schweiz, Tyskland og Paris, hvor du også kan kontakte en rejsekonsulent for en uforpligtende samtale om jeres muligheder. Du kan også læse med her, hvor du får 3 gode grunde til at tage på togferie med JeresFerie!

1. Forskellige togrejser til forskellige lyster

JeresFerie byder på diverse togferier, som alle har forskellige formater og destinationer. Her kan du bestille alt lige fra togferie igennem Schweiz, tage på railroad tur igennem Europa, tage toget på storbyferie til Prag eller booke en vandreferie eller adventure ferie i Tjekkiet og hoppe på toget for at nå din destination. 

Når du booker hos JeresFerie kan du selv byde ind på de oplevelser, som i gerne vil opleve på turen, så alt er planlagt og bestilt når i rejser afsted. Dette giver dig ro på rejsen, da i blot skal møde op og opleve. 

2. JeresFerie sørger for god service og gode oplevelser

JeresFerie har sørget for at det er nemt og simpelt at booke rejser, uden skjulte gebyrer. Dette betyder, at den pris som fremgår på hjemmesiden er den pris, som du skal betale – og ikke mere. Derudover kan du vente med at betale for rejsen til 10 dage før du skal afsted. 

JeresFerie tilbyder fri afbestilling op til 10 dage før din afrejse, og du får fuld refusion hvis rejsen ikke kan gennemføres. Derudover er JeresFerie en del af Rejsegarantifonden, så du altid er dækket af pakkerejseloven, når du bestiller hos JeresFerie. 

3. Lokale samarbejdspartnere sikrer kvalitet og billige priser

Med lokalt samarbejde og mange lokale samarbejdspartnere kan JeresFerie tilbyde billige ture og lokale diamanter, som du ikke finder andre steder. Dette er også en måde, hvorpå JeresFerie kan være behjælpelige under jeres ferie såvel som selve planlægningen, da JeresFerie kender områderne og de lokale, som i rejser til. 

Inde på hjemmesiden Togferie til Schwiez, Tyskland og Paris kan du ringe eller live chatte med JeresFerie og høre mere om dine muligheder. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *