Nyheder

4 gode klassiske kabaler du kan spille online

Kabaler er en nem og simpel aktivitet til at underholde dig selv, når du har brug for at slappe af og ikke bekymre dig om noget. Hele idéen med en kabale er at få den til at gå op, hvilket ofte kræver en blanding mellem held og taktik. Hos Online Kabale kan du spille fire forskellige kabaler online, som alle giver dig god underholdning i timevis. Og derudover så er alle vores kabaler gratis for dig at spille! Skulle du have glemt reglerne for kabalerne, eller gerne vil lære en ny en, så indeholder vores hjemmeside også sektioner, hvor vi forklarer dig reglerne og formålene ved hver kabale. Dermed kan du nemt og simpelt spille online kabaler uden nogen problemer eller tvivl. Læs med her hvor vi giver en kort oversigt over de fire kabaler vi kan tilbyde, eller gå direkte ind på vores hjemmeside Online Kabale og start din næste kabale nu!

1. 7 kabale

Den klassiske 7 kabale er altid god underholdning, hvor du skal have samlet Kongerækken ved at samle alle kort i kulør og i rækkefølge. Spillet er udfordrende, fordi du ikke har uendelig træk til at udføre kabalen, hvilket presser dig til at være grundig og gennemtænke dine træk. Kabalen i sig selv er svær, og går ikke altid op. Men det er en god øvelse til andre kabaler også, og så er den underholdende at spille. 

2. Hjertefri

Et andet klassisk spil er Hjertefri, hvor du spiller online mod tre andre ‘spillere’. I Hjertefri gælder det modsat så mange andre spil at få mindst mulige point, ved at undgå at få stik. Dermed skal du presse dine modspillere ved at få dem til at spille højere kort end dig, så du ikke bliver nødt til at tage stikket. 

3. Edderkop

En mere udfordrende kabale er Edderkop, hvor du med to sæt spilkort skal lave bunker fra konge til es i samme kulør. Denne kabale kan være svær, da du gerne må bygge på andre kulører for at åbne dine kort muligheder op, men en bunke går først op, når du har samlet alle numrene i den samme kulør. 

4. Napoleon

En sjov kabale er Napoleon kabalen, hvor du skal have dine bunker til at blive komplette ved at flytte rundt på dine kort, men altid i skiftende farver. Dette kan være udfordrende, men det er også sjovt at prøve at få bunkerne til at gå op og dermed fuldføre kabalen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *