Nyheder

5 gode grunde til at få dig højbede i haven

Mulighederne i en have er mange, og en have kan hurtigt blive et fristed for dig hvor du kan få fred, ro og nyde naturen. Dog kræver en have også arbejde og pasning, og det kan nogle gange være svært at holde ukrudten nede. Uanset om du har en stor eller en lille have kræver den opmærksom og dedikation fra dig. Hos Lyngeshop er vi opmærksomme på hvordan en have kan være et stort arbejde, og derfor tilbyder vi smarte og effektive løsninger til din have, som kan gøre dit liv med have meget nemmere for dig. Læs med her hvor vi giver dig fem gode grunde til at få dig højbede i din have, eller gå direkte ind på vores hjemmeside højbed og læs meget mere om dine muligheder, eller bestil dine højbede allerede nu. 

1. Gør din krop en tjeneste

Med højbede gør du din krop en tjeneste, da du ikke behøver at skulle ned og sidde på knæ og sidde foroverbøjet for at passe dine bede. Du kan i stedet stå oprejst mens du passer bedene, hvilket føles meget mere behageligt for din krop. Du vil hurtigt kunne mærke forskellen på din krop når du installerer højbede. 

2. Ingen dyr i dine blomster eller din køkkenhave

Med ophøjede bede holder du uønskede dyr ude af din have, så dine planter eller din køkkenhave holder dig bedre. Højden på bedene gør det nemlig vanskeligere for dyrene at komme til dine bede, hvilket blot er en stor fordel for dig og dine planter. 

3. Giver dig bedre overblik

Med højbede skaber du bedre overblik over dine planter og dine bede. Dette er en kæmpe fordel, da du nemmere kan spotte for eksempel ukrudt og uønskede planter, og derudover har du samtidig nemmere tilgængelighed til at fjerne disse. Det gør livet med have og bede meget nemmere for dig selv. 

4. Giver et flot touch til din have

Med højbede giver du også et flot touch til din have, da højbede kasser skaber et flot twist med sin højde. Derudover kan plantningen af flotte blomster eller planter se super flot ud i de ophævede kasser, som giver en flot udsigt til dine bede. 

5. God service via Lyngeshop

Hos Lyngeshop giver vi dig mange muligheder for at få højbede kasser, som passer til dit behov. Du kan kasser i forskellige størrelser, højder, farver, materialer og former. Mulighederne er mange, så gå ind på højbed og tjek mulighederne ud. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *