Nyheder

Bo på Aarhus Ø og få både byliv og havudsigt

Ønsker du en centraltbeliggende lejlighed i Aarhus samtidig med, du kommer en anelse væk fra centrum, hvor butikker, restauranter og byliv summer om ørerne på dig, så er en af de nyeste bydele i Aarhus, Aarhus Ø måske det rette, nye hjem for dig. Aarhus Ø er en helt ny bydel i Aarhus, der byder på intet mindre en lidt af det hele. 

Lidt af det hele og mere til på Aarhus Ø 

Aarhus Ø byder ikke kun på boliger, det byder på et helt liv og en hel bydel, der har alt, hvad du skal bruge i nærheden. Det er bygget med en idé om at skabe et byrum i byen, der giver skal være en mangfoldig bydel, der huser både private og erhvervsmæssige formål. Bydelen er placeret således, at den ligger tæt på både by, hav, skov og strand, og du har altså det meste, du kan ønske sig i en relativt lille radius omkring dig.

Bydelen er desuden tæt på den nye letbane, der tager dig rundt i byen på ingen tid. aarhus ø bygninger er alle designet og bygget, så de er skabt til det rum, de er i. Det er nemlig naturen, der er i fokus, hvorfor du også har en fantastisk udsigt fra samtlige lejligheder, der alle er skabt til liv. Området på Aarhus Ø er i rivende udvikling, og der kommer kun mere liv og mere aktivitet. Du finder alt fra caféer til butikker, erhversmål, restauranter og udendørs liv.

Havnebadet på Aarhus Ø

Du kan bade både sommer og vinter i havnebadet, hvor der også er sauna, du kan stå på paddleboard, dykke og sole på molen. Skoven har du også kun få kilometer fra dig, ligesom du har centrum af Aarhus rundt om hjørnet. Du ligger altså perfekt på Aaarhus Ø idet du er tæt på det hele men alligevel lidt afskærmet fra det værste byliv og byræs.

Det er en perfekt placering for dig, der ønsker at bo centralt, men samtidig sætter en dyd i at have en lille smule fred og ro, som hvis du boede langt udenfor byen. Her får du lidt af det hele, og bor samtidig centralt. 

Lejlighederne på Aarhus Ø er alle nybyg og findes i en række forskellige størrelser, der henvender sig til præcis det formål, du er ude efter. Hvad end du kommer med hele familien eller blot er dig selv, findes der en lejlighed til dig på Aarhus Ø.