Nyheder

Brug pakketape og efterlad tid mærke

Når vi pakker ting ind i bokse har det oftest et formål – vi skal flytte, vi skal opbevare, vi skal sende noget. Indpakningen er oftest ikke i fokus, men alligevel må vi ikke glemme vigtigheden i at anvende pakketape til at sikre, at vores kasser er lukkede ordentligt. Og hos Albe Emballage kan vi tilbyde tape i den højeste kvalitet til fordelagtige priser. Læs med her, hvor vi forklarer hvad vi kan tilbyde dig inden for pakketape, men du kan også gå ind på vores hjemmeside på https://albeemballage.dk/pakketape-248/ og læse mere om vores produkter og købe vores pakketape.

Kvaliteten i top, prisen i bund og servicen skruet op

Albe Emballage kan tilbyde dig kvalitet i top. Denne garanti får du fra vores 35 års erfaring med at sælge pakketape. Vi sikrer, at du får lige netop den pakketape, som passer til dit formål. Dette er vigtigt for os, da vi ved, at pakketape ikke bare er pakketape. Der findes mange forskellige slags, så selvom kvaliteten garanteres, kan du komme ud for at anvende den forkerte pakketape til dit formål. Vi står derfor til rådighed til at vejlede dig, så du får bestilt den rigtige pakketape, samtidig med at vi giver dig en konkurrence dygtig pris på vores topkvalitets pakketape. 

Et stort udvalg med uendelige muligheder

Vi har et sortiment af pakketape som vi stolt kan kalde Danmarks største. Du kan få pakketape i alle mulige forskellige materialer som kan anvendes på en masse forskellige materialer. Vores pakketape kan også fås i forskellige tykkelser, bredder og længder, så du uden tvivl kan anvende det, lige som du har tiltænkt din pakketape. Derudover tilbyder Albe Emballage også skræddersyet pakketape til dig, som gerne vil anvende pakketape til din markedsføring. Du kan få lavet speciel tekst, logo, informationer, mønstre og andet tryk på din pakketape, så du kan få en nem og billig måde at få lidt ekstra reklame på. Et par eksempler på hvad vi allerede har prøvet at printe på vores pakketape er firmanavn, hjemmeside, logo, telefonnummer og QR-koder, bare for at nævne et par stykker. Det er derfor kun din fantasi der sætter grænser for, hvordan din pakketape kan se ud og hvad den kan bruges til. Vi tilbyder selvfølgelig også pakketape i en lang række forskellige farver, så du har muligheden for at skabe det udtryk, som du gerne vil med din pakketape. 

Tøv derfor ikke med at gå ind på vores hjemmeside og find ud af hvad vi kan tilbyde dig!