Nyheder

Få en mindfulness uddannelse over nettet

En mindfulness uddannelse kan være gavnligt for dig selv, lige så meget som det kan komme fremtidige praktiserende udøvere til gavn. Uddannelsen består ikke af tunge teoribøger, hvor du hver dag er tvunget til at sidde og repetere og gengive. Det er en uddannelse, hvor du tager dig selv på en personlig rejse, hvor du har mulighed for at udvikle dig og opdage nye sider af dig selv.

Mindfulness uddannelse er tilrettelagt, så den kan tages online. Det er meget fleksibelt, og det kan være med til, at du finder en anden ro omkring forløbet, når du har mulighed for at dyrke den i eget hjem eller på tidspunkter, der passer dig. Det er også muligt at starte uddannelsen hos en underviser, hvis du er mere tryg ved dette.

Hvis du ønsker at leve af mindfulness, er uddannelsen bestemt værd at overveje.

Uddannelsens forløb

Overordnet består uddannelsen blandt andet af:

  • Moduler og videoer
  • Meditationer
  • Yoga-videoer
  • Materiale
  • Mulighed for personlig kontakt til underviser
  • Et samlet fællesskab med de andre deltagere

Uddannelsen online består af 9 gennemgående moduler. Under modulerne bliver du præsenteret for mere end 100 sessioner via videoer. I disse sessioner undergår du selv udviklingen i mindfulness, hvor du lærer de forskellige trin, indtil du opnår den komplette balance, som er formålet med både uddannelse og mindfulness generelt.

Undervejs lærer du en masse brugbare redskaber og værktøjer, du kan bruge på dig selv, men også med henblik på at kunne lære andre, når du en dag på den anden side af uddannelsen skal guide andre til mindfulness.

Muligheder

Når uddannelsen er færdiggjort, modtager du et bevis på deltagelse, og som bevis på, at du nu er færdiguddannet. Herefter er muligheder for dig åbne. Du kan fx undervise i mindfulness, hvis du ønsker at lære fra dig af den givende tid, du selv har været igennem.

Du kan også blive instruktør i mindfulness, hvor det er muligt. Det kan være et sted, hvor man i forvejen dyrker roen i kroppen – fx steder med yoga. Du kan også tilbyde kurser i mindfulness.

En idé kunne også være at arrangere retreats i form af rejser ud i verden til steder, hvor du og en samling af deltagere sammen dyrker mindfulness fuldstændigt og finder roen og freden i at være i nuet. Det er en unik oplevelse at rejse ud for sammen at søge nuets kraft i fællesskab.

Uanset levevej, bliver du godt rustet til at kunne leve i nuet på en måde, som du aldrig har oplevet før.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *