Nyheder

Få god smag i munden med Eat Grim

Lækre og nemme måltidkasser

Ønsker du også at spise mere derhjemme og lave mad selv, men kan ikke helt finde ud af, hvordan du skal gøre det? Så er måltidkasser løsningen til dig. Du får nemlig kasser med mad sendt direkte til din dør, så du ikke behøver at købe ind selv eller finde på, hvad I skal have at spise. Du får opskrifter sendt sammen med maden, og så har du alt du skal bruge i kassen for at lave et lækkert, sundt og nærende måltid til hele familien. Så kommer man heller ikke til at købe for meget mad ind, som ender med at gå til spilde fordi man ikke får det brugt. Og I kan nyde frisklavet mad i stedet for takeaway alt for ofte.

Godt for dig og godt for miljøet

EatGrim er en af de mest populære måltidskasser, som ikke kun gør noget godt for dig, men også bidrager positivt til miljøet. Eat Grim tror nemlig på at skønheden kommer indefra, og selvom maden måske kan se lidt mærkelig ud, så vejler den altså ingenting. 

Årligt smider vi utroligt meget mad væk bare fordi argurken er lidt krum, eller at frugten er lidt for lille. Og det er et kæmpe spild. Eat Grim tror på at intet mad fejler noget, selvom det måske har nogle skønhedsfejl. Så du kan få en dejlig stor kasse tilsendt med lækkert frisk frugt og grønt. Det er sæsonbestemt hvad du modtager i kasserne, men det er alt sammen økologisk og fyldt med vitaminer og mineraler som din krop har brug for, for at have energi til resten af dagen. Din krop vil blive glad for alle de sunde og lækre ting som du fylder den med.

Men det er ikke kun kroppen der får noget godt ud af det. Nem Eat Grims grøntsager og frugter giver nemlig også miljøet et skub i din rigtige retning med sit bæredygtige koncept. Du får nemlig meget af det mad der ellers ville være blevet smidt ud og gået tæbt. Derfor kan du være med til at hjælpe miljøet i den rigtige retning mens du spiser masser af lækker mad. 

Siden 2018 har Eat Grim nemlig reddet 401 tons mad, sparet 152 ton CO2 ækvivalentere og 67,9 millioner liter ferskvand og meget andet. Du kan være en af dem som hjælper med her, og det giver god mening at mange vælger Eat Grim.