Nyheder

Få hjælp til montering af videoovervågning

Ønsker du videoovervågning?

Der kan være mange grunde til at ønske videoovervågning, og det kan hjælpe rigtig meget med at få mere tryghed i din hverdag. Hvis du bor i et hjem der har været udsat for indbrud eller du arbejder på en skole eller anden type firma hvor der har været tyveri indenfor murene, kan det være at du ønsker at sætte en stopper for det. Det er aldrig rart at miste værdigenstande, og selv hvis der ikke bliver taget noget stort, kan det godt være skabe meget utryghed ikke at have kontrol over, hvad der sker i den bygning man befinder sig i. 

Grunde til at få videoovervågning

– Det mindsker mængden af indbrud markant. Når tyve kan se kameraer eller der står på døren at der er videoovervågning, er det de fleste som vender sig væk igen fordi de ikke tør tage chance, på den måde forhindrer du mange indbrud før de sker, ved at skabe frygt for at blive taget. Selv hvis nogen ender med at bryde ind, kan du se præcis hvem det er, og henvende dig til politiet bagefter, for at få dem fanget og få dine ting tilbage. 

– Hvis du har et firma hvor du er i tvivl om nogen indenfor stjæler, kan det være en måde at få ro på dit sind. Det er aldrig rart at have mistro i firmaet, og det kan nogle gange hjælpe at se med egne øjne hvad der sker. Så kan du i hvert fald være sikker på at vide hvem eller hvad der bliver rodet rundt med, eller få sikkerhed i, at der ikke sker noget. 

– Du ved præcis hvad der er blevet stjålet. Hvis du oplever indbrud kan du med det samme finde ud af hvad der mangler, fordi du kan se det på overvågningsvideoen. Det er derfor nemt at få tingene tilbage, vide hvad der skal erstattes, og om tyven har fået fat i nøgle, og derfor kan komme ind igen.

– Det er meget nemt at sætte op. Du behøver ikke selv være en ekspert eller vide præcis hvor du gerne vil have kameraerne til at hænge. Du kan nemlig snakke med en ekspert og fortælle dem dine behov, og så få hjælp til at få kameraerne monteret så de virker mest muligt effektivt. Hvis du også ønsker at få hjælp til at sætte videoovervågning op, kan du få hjælp til det på https://www.sevecu.dk/montering-af-videoovervagning