Nyheder

Find de bedste sociale netværk

Hold kontakten med venner med sociale netværk

I dag foregår så meget af vores liv online og vi er vant til at være tilstede og dele ting online. Vi er dertil vant til at kunne være i kontakt med mennesker omkring os hele tiden. Distance og geografi er ikke en forhindring for venskaber længere da man nu kan skrive, ringe, dele ting med hinanden, sende billeder, spille spil sammen osv. over sine sociale netværk og derfor være i kontakt mere end hvis man så hinanden til en aftale.

De sociale netværk bringer jer tættere sammen og du har mulighed for at benytte dem både med dine venner og bekendte men også for at møde nye mennesker fra hele verden. Du er derfor ikke længere begrænset af at møde folk i din omgangskreds men kan gennem sociale netværk møde og snakke med folk fra hele verdenen. 

Flere forskellige sociale netværk

Der findes en helt masse forskellige sociale netværk på markedet som er tilpasset forskellige behov, alt efter hvad man ønsker at benytte netværket til. 

Sociale netvæk bruges generelt til at holde kontakten med andre mennesker online, dette kan være familie, venner, gamle bekendte, kollegaer eller folk inde for et bestemt interesse område. 

Alt efter hvad du ønsker at bruge netværket til, er det vigtigt at bruge det korrekte. 

Facebook f.eks kan både bruges til at dele personlige opslag men det kan også bruges til hyggelige ting som at spille spil med sine venner eller mere praktisk til at lave grupper for ens bekendte. Dette kan være begivenheder som din fødselsdag, eller noget kedeligt som gårddag i din bygning. Mulighederne er uendelige og netværket kan bruges på mange forskellige måder. 

Ønsker du i stedet kun at benytte dit netværk til arbejdsrelaterede ting er LinkedIn den rigtige platform at benytte. Her kan dit netværk se dit cv, personlig information og du har mulighed for at dele arbejdsrelaterede artikler og samtidig læse andres som du finder interessant og relevant for dig. 

Er du mere niché orienteret kan Pinterest være det rigtige sted. Her har du et visuelt moodboard og kan dele billeder og oprette boards inden for bestemte kategorier. Dem kan du dele med andre eller gøre offentlige og andre har så mulighed for at blive inspireret af dig eller dig af dem. 
Dette kan f.eks være bryllup moodboards, ideer til do it yourself projekter, eller ideer til smukke haver.

I guiden kan du læse om de forskellige sociale netværk og mere uddybbende læse om hvad de hver især kan.