Nyheder

Gode grunde til at vælge franske døre i dit hjem

Der findes et hav af forskellige løsninger til døre, som hver især giver dit hjem forskellig udseende og indtryk. En af løsningerne er franske døre og vi har herunder samlet nogle gode grund til, hvorfor du skal installere en fransk dør i dit hjem. For yderligere information læs her franske døre 

Vi har alle sammen set de smukke franske døre i flere hjem. Ofte når en smuk patricier- eller murermester villa har to rum med mulighed for at indsætte en dobbeltdør imellem. De fanske døre vil her være med til at skabe et romantisk og herskabeligt udtryk, der indbyder til varme og hygge. Derudover er franske døre også med til at skabe et stilrigt og moderigtigt indtryk, idet franske døre aldrig vil gå af møde. 

Lysindhald og elegance 

De franske døres elegante design er mere en blot pynt i dit hjem. Dørene har nemlig også den gode egenskab, at de beriger dit hjem med et smukt lysindfald, da lys kan trænge gennem dørenes mange glasvinduer. Franske døre er derfor en perfekt løsning, hvis du ønsker natyrligt lys i dit hjem. Dine rum vil ligeledes ikke synes så adskilt, når du vælger at installere franske døre. Franske døre skaber med andre ord en gennemsigtighed i dit hjem, hvor dit hjem gøres mere sammenhængende, åbent og indbydende. 

Design og farvesammensætning 

Når du skal gøre dig nogle tanker om, hvilken fransk dør du vil have installeret i dit hjem, findes der mange flere varianter end blot den klassiske hvide dør. Du kan eksempelvis vælge at montere de franske døre med facetslebet glas. Frostet eller gotisk glas giver et mere mat- og uigennemsigtigt look, hvor det kun er kontuererne der kan skimtes igennem. På den måde får du både fordelene ved en masse lys, men samtidig lidt privatliv i dit hjems forskellige rum. Du kan derfor vælge forskellige glastyper som gotisk glas, frostet glas og sprossede døre med facetsleben glas. Alle nævnte glastyper er selvfølgelig hærdede. 

Du kan også vælge at male din dør i en anden farve end den traditionelle hvide farve. Der findes et utal af forskellige farver på markedet, som alle er med til at give dit hjem et helt selvstændigt og visuelt anderledes udtryk. Ønsker du et herskabeligt stil i din smukke og traditionelle murermester villa, vil enten hvide eller sat-malede franske døre i naturfarver bidrage til husets sjæl og føre designet videre. Bor du derimod i et nymoderne hus, er der ikke noget i vejen for at eksperimentere med sorte franske døre. 

Læs eventuelt mere her franske døre 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *