Nyheder

Har du overvejet om dit næste ur skal være et Breitling?

Nyt år og nyt ur? Her er hvad du skal kigge efter, når du skal købe nyt ur. 

Breitling ure er et moderne, klassisk første klasses ur, og er en god investering senere hen. Der findes mange high class ure, Rolex, Breitling, Longiness. Du finder ud af hvilket ur der passer til dig, når du kender urets historie, for alle dyre ure har en særlig historie og passer til hver sin personlighed. 

Dog er Breitling et særligt ur, og en rigtig god investering. Hvis du går efter at investere i ure, så sørg for hvis det er en investering, at vælge en model som stiger i pris, og altså ikke falder i værdi de følgende år. Her kan det anbefales at gå efter rustfrit stål. Vælg et ur der passer til din garderobe. 

Det kan være svært at beslutte sig med ure. Men overvej et klassisk ur, der passer til dit tøj. Hvis det er en investering, er det bedst at gå efter neutrale farver som sort og sølv, der går godt til de klassiske jakkesæt. Men hvis du ser dig selv have uret i mange år, er det en idé også at sørge for at det passer til din personlige stil. 

Urets unikke historie 

Vælg urets historie der matcher din egen. Det lyder poetisk men, hvad skal dit kommende ur fortælle om dig? Et ur er ikke bare noget der sidder på håndledet. Uret har en historie og medfølger ud fra urets mærke en særlig personlighed og værdi. Vælg et ur som afspejler den historie, som du synes er interessant. Førstehåndsindtrykket er vigtigt, men lige så vigtigt, som tidligere nævnt, er det også at det får dig til at føle dig som den bedste version af dig selv. 

Hvilke funktioner er vigtige for dig?

Skal dit ur have mange funktioner, eller skal det bare være simpelt og minimalistisk? Det er her du igen skal overveje, hvilken del af din personlighed uret skal afspejle. Det er ikke smart at investere i et ur, der er kompliceret, hvis ikke du har brug for det og hvis det bare skal være så simpelt som muligt. Du kan også overveje hvilke farver du gerne vil gå efter, samt om remmen til uret skal være i læder, guld eller sølv. Gå ikke efter hvad andre synes, men hvad du selv synes er din stil. For man kan let blive påvirket af andres meninger, og det er ikke dét som er vigtigt når du skal ud og bruge så mange penge på et ur.

Men der er penge og spare på et breitling ur, du kan nemlig købe dem brugte, så du ikke behøver at bruge hele din månedsløn. Gå ind og kig dig omkring og se om du finder dit match. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *