Nyheder

Her finder du de bedste havemøbler

Sommeren er over os, og selvom vejrguderne ikke altid er med på dén, så fortæller vores kalender os, at det er rigtigt. Har du hus og have så ved du også, at havemøbler er vigtige for at få den gode, hyggelige sommerstemning.  hvad enten det er på altanen, i haven eller på altanen. Det er ikke kun af praktiske årsager, du bør have udendørs møbler, hvis du får de rigtige til netop det sted, du har, kan det være medvirkende til at skabe en enorm hygge og et ekstra rum, som var det et ekstra rum til dit hus. Det er især tilfældet, hvis der er tale om en altan, du indretter. 

Der findes et hav af forskellige udendørs møbler, så der er frit spil på alle hylder, når du skal vælge at indrette haven, terrassen eller altanen. Hvis du ønsker dig helårsmøbler, der ikke skal behandles og tages ind over vinteren, så bør du overveje hvilke møbler, der er rigtige for dig og din have. 

 

Vedligeholdelsesfri havemøbler 

Du kender sikkert de gode, gamle, hvide plastikmøbler, som de fleste har haft i haven for år tilbage. Der er ingen skam i at have dem i haven, men med tiden bliver de mindre pæne, da alger og andet sætter sig på dem. Derudover er de utroligt lette i materialet, hvorfor de måske ikke er helt perfekte til brug i dansk sommervejr, hvor det ofte blæser en del. Derudover er plastik ikke bedste materiale et bruge, da det ikke er nemt at nedbryde. Derimod bør du se dig om efter nogle produkter, der kan klare vind og vejr i Danmark, som er lidt tungere og dermed kan modstå blæst, rusk og regn, og som kan stå udenfor hele året – uden at blæse rundt, samle alger til sig og blive smudsede og beskidte. 

Der er en god fordel i at vælge et materiale, der er vedligeholdelsesfrit. På den måde får du havemøbler, der står pænt året rundt uden du skal bruge en masse tid og energi på at få det renset. Du kan købe en række forskellige møbler, der egner sig godt til udendørs brug året rundt, og som ikke er noget der skal holdes ved lige. Bambusflet og UV bestandigt ArtFiber er to af de materialer, der er gode for dig, der ønsker at have havemøbler, der kan holde sig udendørs året rundt. De skal kun køres over med en våd klud, hvis du skal rengøre dem, og ellers tåler de alt slags vind og vejr.