Nyheder

Køb dit luksus ur secondhand

Mange af os har en drøm om at eje et stort, flot og måske lidt dyrt ur. Især mange mænd kan nikke genkendende til den del, da det oftest er dér, mænd kan skille sig ud, bruge smykker, vise sig frem og vise hvilken stil, de har. Det kan dog være en vanvittigt dyr udskrivning, hvis man ønsker at købe sig en af de helt tunge drenge på urmarkedet som f.eks. Tag Heuer, Rolex eller Tudor. Et ur kan nærmest være en livsinvestering, hvis vi taler de mærker. 

Køb brugt og få mere for pengene 

Hvis du køber dit luksus ur brugt, så får du meget mere for pengene, end hvis du køber et nyt. brugte luksusure falder nemlig ikke i værdi, bare fordi de er brugte – tværtimod. Værdien på et luksusur er stabilt og falder altså ikke, så længe værdien og standen naturligvis er nogenlunde intakt. Der findes altså ure der er mange mange MANGE år gamle, som stadig holder værdien, udseendet og ikke mindst kvaliteten, som de nye ure gør. 

Nyt liv med et gammelt ur 

Et brugt ur bringer ikke bare nyt liv og et nyt ur ind i dit liv, det bringer også liv og en historie med sig. Når du køber brugt, får du et helt livsværk, en historie med i købet fremfor hvis du køber noget nyt fra butikken. Begge dele har naturligvis sin charme, og køber du et nyt ur har du selv mulighed for at gøre din indvirkning på, hvordan urets historie skal være. Der er dog noget unikt ved at købe et ur, der har en spændende historie. Et af luksusurene får du ikke mindre for, hvis du køber det brugt, tværtimod. 

Køb sælg kultur 

Vi er heldigvis ved at komme lidt væk fra vores forbrugsgen og købelystne vaner og er blevet bedre til dels at købe brugt, men også dels selv at sælge ud, hvis vi pludselig har for mange ting. Det er noget, der er rigtig godt for miljøet, da den købe og smid ud kultur, der har hersket ikke er godt. Man kan argumentere for, at det er mange penge at bruge på et ur, der ligger på omkring 80.000 kroner, men hvis du over tid køber og smider ud uden at blinke, så kommer du med garanti også højt op på prisstigen med dét. Og det gode ved at købe et dyrt mærkevareur er, at du med garanti ikke smider det ud igen. Skal du af med det på et tidspunkt, så kan du ligeså nemt sælge det videre igen. 

Se mere her