Nyt, smart badeværelse

By:

Går du også med tanker om at give badeværelset en overhaling, men vil du helst undgå at bruge for mange penge på det? Lige nu kan du få et helt nyt, forvandlet badeværelse uden at skulle igennem en masse besvær og bruge en masse penge. Med en pakke fra Scanbad kan du selv vælge badelementer og badmiljø, så du får præcis det badeværelse, du drømmer om, og til en skarp pris.

 

Hvad er Scanbad

Scanbad er en dansk designserie af smukke elementer til badeværelset i høj kvalitet. De leverer forskellige serier, der inkluderer alt fra vaskeskabe og håndvaske til spejle og tilbehør – alt sammen i stilet, nordisk design, der er nemt at matche. Scanbad laver meget fleksible løsninger, og deres elementer fås i forskellige former og størrelser, hvilket gør, at det kan tilpasses ethvert behov. Man kan desuden selv kombinere elementerne til forskellige pakker, hvilket gør, at du i princippet kan designe dit eget badeværelse uden en masse besvær.  

 

Multo+

En af Scanbads mest populære serier er Scanbad Multo. Multo består af vaskeskabe i forskellige størrelser, og det har et meget elegant udtryk, der passer perfekt ind i de fleste hjem. Small passer til små, smalle rum, medium passer til de fleste rum, og large passer til de større rum med plads til store familier.

 

Her køber du

Scanbad Multo kan købes hos barebilligst.dk sammen med en række andre af Scanbads serier. Her kan du passende selv gå på opdagelse i de forskellige muligheder og flotte designs og se, om der er noget for din smag. Barebilligst.dk har, som navnet antyder, nogle af de skarpeste priser på markedet, men derudover er de specialiserede i scanbad, hvilket gør dem til de oplagte sparringspartnere, hvis du vil i gang med at designe dit eget badeværelse med Scanbad. De er desuden hurtige til at levere elementerne, der er samlede på forhånd.

Posted in: Scanbad Multo