Nyheder

Oplev formel 1 i Dubai – Drømmeferien!

Drømmer du også om at opleve Formel 1 i Dubai? 

Det sidste formel 1 løb for i år, bliver kåret og du kan være med til at fejre det! Det er et motorløb hvor der kørsel i både dagslys og mørke og derudover kan du samtidig opleve sol og varme året rundt. Du kan med denne rejse både få en oplevelse inden for motorsport men også føle en luksus og dase ved poolen i høje temperaturer i Dubai. Oplev Formel 1 i Dubai du vil ikke fortryde det!

En rejsende har beskrevet følgende tur: 

Når man sidder på tribunen, med en fed udsigt til banen, og de hurtige biler larmer forbi, så rejser hårene sig på armene! 

Du sidder ikke bare i et almindelig fly derned, næ nej, du får lov at flyve med  Emirates selskabet og med en direkte flyrute til Dubai. Her kan du læne dig trygt tilbage få serveret en kold drink, spise god mad og når du ankommer vil du møde et lækkert 5-stjernet hotel i Dubai. Mens du nyder hotellet, værelset og slapper af ved poolen, får du samtidig lov til at deltage i Formel 1 Grand prix i Abu Dhabi. Det er ikke bare et racerløb, det er sæsonens sidste Grand prix. Det er en begivenhed der ikke finder sted mere end én gang om året. Du vil også få muligheden for at købe dig fattig i storbyen. Her finder du luksus butikker og der er ikke noget Dubai ikke har. 

Rejsepakken indeholder følgende: 

 – Fly t/r fra Kastrup Lufthavn med Emirates
 – 5-stjernet hotelophold i Dubai inkl. morgenmad
 – Transfers
 – 2 dages tribune billet til Formel 1 i Yas Marina Circuit i Abu Dhabi (1,5 times kørsel fra Dubai)

Oplev derudover afslapning ved poolen eller stranden, høje temperaturer året rundt, koncerter med nogle af de største kunstnere og ja du ved jo nok hvad jeg vil sige. ÅRETS RACERLØB!

Du kan tage afsted i 6 eller 7 dage på de pakkerejser der er lavet, men du kan også vælge at kombinere med andre oplevelser eller destinationerne og få rejsen skræddersyet til lige netop dit behov. Hvis du ender med, at du bare ikke vil hjem og gerne vil have længere tid i den unikke by, så kan du forlænge rejsen eller tage til en anden destination med sol og badeferie f.eks. Thailand. Der er enormt mange muligheder. Bare husk din pung, pas, bagage og et par gode bøger du kan nyde ved poolen. God rejse!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *