Nyheder

Sådan får du de bedste og sprødeste popcorn

Popcorn var førhen noget, der hørte biografen til. Dén duft, der er i biografer er ens overalt og den er altoverskyggende. Det dufter uimodståeligt af popcorn. Da det begyndte at være noget, man indimellem gjorde en fredagaften hjemme, var det først med majskerner og olie i en gryde, og senere hen i microovnen. Nu har piben fået en helt anden lyd, nu kan du nemlig lave dine egne, lækre popcorn i hjemmet med din egen popcornmaskinen. Og popcorn smager bare på en helt anden måde, når de er lavet i en maskine fremfor i microovnen, sådan er det. 

Elsker du popcorn og laver du det ofte, så kan det helt klart betale sig at erhverve sig en popcornmaskine. Er du en feinschmecker på området og ønsker du kun den bedste kvalitet og smagsoplevelse, så vil det klart også være en fordel for dig, da der som bekendt er forskel på kvalitet, og når du laver noget i en unikt designet maskine præcis til det, vil der være smagforskel fra noget, der kan laves i en microovn. 

Sundt, sprødt og salt 

Vil du spare på kalorierne bør du også overveje en popcornmaskine, da det både er sundere og sprødere popcorn du får, end dem, der laves i microbølgeovn. Så her kan altså også være kaloriemæssige fordele i en popcornmaskine, hvis du vil holde den slanke linje ved lige. Grunden til, at de er sundere er, at de bliver poppet med varm luft og ikke fedtstof, som man normalt kender fra micropakkerne. Det siges også, at de med luft bliver større og mere luftige, når de poppes på den måde, og de bliver altså også sundere. Popcorn er desuden en af de \’sundere\’ snacks alt efter, hvor meget salt du putter på, og hvis du ønsker at gøre dem endnu sundere, er det altså en mulighed her med popcornmaskinen. 

Popcornmaskine der passer til dig

Du har mulighed for at finde den popcornmaskine, der passer allerbedst til dig og familien. Der findes et stort udvalg der gør, at du kan vælge dén, der passer bedst. Har du huset fyldt med fodbolddrenge, bør du måske vælge den popcornmaskine, der ligner en fodbold, der serverer popcornene i en fodboldskål. Det er en sjov gimmick i køkkenet. Er du mere til de klassiske, kan du vælge en miniudgave af dem, vi kender fra biografen, og de gamle retro maskiner, vi forbinder som rigtige popcornmaskiner, som ligner en af de store maskiner fra biografen. Fælles for alle maskinerne er, at de er af høj kvalitet, og at de kan lave de bedste, sprøde og lækre popcorn til dig, hele familien og jeres hjemmebiograf eller fredagshygge.